Založ si blog

SaS sa zbláznila? Fakt verejne propaguje drogy?!

Priznám sa, všetky tie útoky, ktoré na Richarda Sulíka v posledných dňoch vytiahli médiá alebo politici, pochybný predaj pozemku v Bratislave, trestne stíhaného či odsúdeného kandidáta, družku Sulíka z „nebankovkovej“ rodiny či spoplatnenie štúdia, ma nechali viac-menej chladnou. Veď sa blížia voľby a tak sa každá špina na súpera hodí, treba to brať s rezervou. Skazených politických dinosaurov treba poslať do dôchodku a Sulík sa ukazoval ako vhodný pre túto úlohu.

 

Ale toto ma skutočne dorazilo. O čo ide? Volebnú hymnu pre SaS naspieval známy bratislavský raper DNA. (nájdete ju tu: http://www.youtube.com/user/slobodaasolidarita) To by bolo úplne v poriadku, mladým sa treba prihovoriť ich rečou, pesnička vyzerá byť aj celkom kvalitná, dobrý marketingový ťah, pomyslela som si. Až kým som sa na you tube nedostala k videu, kde si interpret volebnej hymny SaS v jednom zo svojich klipov pekne krásne ušúla a potom fajčí cigaretu hašišu… Úplen vážne, video je tu http://www.youtube.com/watch?v=Uu_F8reiKXE (hasis prichádza na scénu okolo 30 sekundy). Neverila som vlastným očiam. Neverím, že sú v SaS takí amatéri, že si nepreveria takúto vážnu vec? Druhá možnosť je však ešte horšia, vedeli o tom, ale keďže potrebovali zapôsobiť na prvovoličov, tak zobrali rapera aj s rizikom, že sa to prevalí. V tomto prípade, ktorý mne pripadá pravdepodobnejší, sa ale diskvalifikovali na plnej čiare. Sulíka volia mladí ľudia, je pre nich do istej miery vzorom. Keď im aj takto nepriamo naznačuje, že drogy sú vlastne celkom v pohode, tak ďakujem pekne, to nie je len vrcholne nezodpovedne, to je úplne diskvalifikujúce.

 

Nič sa u mňa nemení na tom, že dnešná slovenská politika je ťažký úpadok a bolo by ju dobré celú vymeniť. Ale strana, ktorá sa prezentuje nepriamou propagáciou užívania drog, … tak to by bolo horšie ako „z kaluže do blata“. Ešteže som sa k tomu videu dostala pred voľbami. Keby som im dala svoj hlas a videla to video potom, asi by ma aj rozbolela hlava. Drogy nie sú žiadna sranda. Nemyslíte pán Sulík?

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 14352x
Priemerná čítanosť článkov: 14352x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy