Založ si blog

SaS sa zbláznila? Fakt verejne propaguje drogy?!

Priznám sa, všetky tie útoky, ktoré na Richarda Sulíka v posledných dňoch vytiahli médiá alebo politici, pochybný predaj pozemku v Bratislave, trestne stíhaného či odsúdeného kandidáta, družku Sulíka z „nebankovkovej“ rodiny či spoplatnenie štúdia, ma nechali viac-menej chladnou. Veď sa blížia voľby a tak sa každá špina na súpera hodí, treba to brať s rezervou. Skazených politických dinosaurov treba poslať do dôchodku a Sulík sa ukazoval ako vhodný pre túto úlohu.

 

Ale toto ma skutočne dorazilo. O čo ide? Volebnú hymnu pre SaS naspieval známy bratislavský raper DNA. (nájdete ju tu: http://www.youtube.com/user/slobodaasolidarita) To by bolo úplne v poriadku, mladým sa treba prihovoriť ich rečou, pesnička vyzerá byť aj celkom kvalitná, dobrý marketingový ťah, pomyslela som si. Až kým som sa na you tube nedostala k videu, kde si interpret volebnej hymny SaS v jednom zo svojich klipov pekne krásne ušúla a potom fajčí cigaretu hašišu… Úplen vážne, video je tu http://www.youtube.com/watch?v=Uu_F8reiKXE (hasis prichádza na scénu okolo 30 sekundy). Neverila som vlastným očiam. Neverím, že sú v SaS takí amatéri, že si nepreveria takúto vážnu vec? Druhá možnosť je však ešte horšia, vedeli o tom, ale keďže potrebovali zapôsobiť na prvovoličov, tak zobrali rapera aj s rizikom, že sa to prevalí. V tomto prípade, ktorý mne pripadá pravdepodobnejší, sa ale diskvalifikovali na plnej čiare. Sulíka volia mladí ľudia, je pre nich do istej miery vzorom. Keď im aj takto nepriamo naznačuje, že drogy sú vlastne celkom v pohode, tak ďakujem pekne, to nie je len vrcholne nezodpovedne, to je úplne diskvalifikujúce.

 

Nič sa u mňa nemení na tom, že dnešná slovenská politika je ťažký úpadok a bolo by ju dobré celú vymeniť. Ale strana, ktorá sa prezentuje nepriamou propagáciou užívania drog, … tak to by bolo horšie ako „z kaluže do blata“. Ešteže som sa k tomu videu dostala pred voľbami. Keby som im dala svoj hlas a videla to video potom, asi by ma aj rozbolela hlava. Drogy nie sú žiadna sranda. Nemyslíte pán Sulík?

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 14342x
Priemerná čítanosť článkov: 14342x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy